E.O.ZD-DC | Oprema zaštite na radu | Elektro instalacije | Poljoprivreda

098 954 4261 Potraži savijet!Noževi za kalemljenje
Proizvedeni od strane čuvenog Švicarskog proizvođaća noževa, tvrtke VICTORINOX, ovi alati se reklamiraju pod ugovorom o zajedničkom brendu sa kompanijom FELCO SA. Ovi alati dizajnirani su za obavljanje svih aktivnosti kalemljenja koje se obavljaju u rasadnicima, ili od strane vinogradara i voćara, ali su takođe idealni za cvjećare koji vole koristiti izuzetno oštre noževe kada pripremaju bukete ili aranžmane cveća.
Pneumatski alati
Prvobitni strojni alati iz FELCO ponude, pneumatske škare za rezidbu se sada široko koriste u velikim poslovima orezivanja. One eliminiraju rizik od tendonitisa (RSI). Nekoliko operatora može istovremeno raditi na istom bloku iz istog kompresora!
Električni alati
Lagane, izdržljive i izuzetno efikasne: FELCO baterijske škare za rezidbu dizajnirane su za intenzivan rad, bilo da se radi o vinogradu, šumarstvu, održavanju parkova, vrtova ili šuma, ili u kontekstu uzgoja ovaca i koza. Elektronski kontrolirani FELCOtronic nudi neusporedivu moć i preciznost rezidbe. Profesionalci će biti oduševljeni ergonomijom i jednostavnošću kretanja.Profesionalni partner

Felco

Link na dobavljača

Tvrtka Felco je jedna od najuspješnijih tvrtki u svijetu, a poznata je po izradi najkvalitetnijih škara i pila za vinogaradstvo, voćarstvo te ostale namjene uz poznatu švicarsku kvalitetu. U ponudi se nalazi veliki broj modela škara i pila za svaku priliku i potrebu, te kao poseban proizvod Felcotronic kao vrhunac opreme za srednje i veće vinogradare.


Alati i oprema Felco PRO Felco